HelverU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Helver. De naam Helver is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Helver, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Helver een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

De naam Helver komt vaker voor in deze landen: Colombia, Peru, Brazilië, Guatemala en Mexico. De significante aanwezigheid van Helver in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Helver een Jongensnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Helver te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

De naam Helver in de wereld

De naam Helver heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Helver een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Helver heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Helver de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Helver is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Helver ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Helver

Als je de naam Helver overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Helver noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Helver populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Helver de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Helver op de kaart

 1. Colombia Colombia (2179)
 2. Peru Peru (160)
 3. Brazilië Brazilië (57)
 4. Guatemala Guatemala (47)
 5. Mexico Mexico (30)
 6. Venezuela Venezuela (27)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (25)
 8. Ecuador Ecuador (11)
 9. Estland Estland (11)
 10. Argentinië Argentinië (10)
 11. Honduras Honduras (8)
 12. Filipijnen Filipijnen (8)
 13. Costa Rica Costa Rica (6)
 14. Maleisië Maleisië (6)
 15. Indonesië Indonesië (5)
 16. El Salvador El Salvador (4)
 17. Chili Chili (3)
 18. Bolivia Bolivia (2)
 19. Nicaragua Nicaragua (2)
 20. Paraguay Paraguay (2)
 21. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 22. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 23. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 24. Denemarken Denemarken (1)
 25. Spanje Spanje (1)
 26. Haïti Haïti (1)
 27. Uruguay Uruguay (1)
 28. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Helver veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Helver is, je een familielid hebt met de naam Helver, je overweegt een personage in je roman Helver te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.