HelmoU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Helmo. De naam Helmo is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Helmo, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Helmo een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

De naam Helmo komt vaker voor in deze landen: Brazilië, Chili, Colombia, Peru en Duitsland. De significante aanwezigheid van Helmo in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Samengevat is Helmo een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Brazilië, Chili, Colombia, Peru en Duitsland de landen zijn met het grootste aantal Helmo. Helmo begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Helmo in de wereld

De naam Helmo heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Helmo een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Helmo heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Helmo de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Helmo is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Helmo ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Helmo

Als je de naam Helmo overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Helmo noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Helmo populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Helmo de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Helmo op de kaart

 1. Brazilië Brazilië (588)
 2. Chili Chili (100)
 3. Colombia Colombia (66)
 4. Peru Peru (50)
 5. Duitsland Duitsland (50)
 6. Argentinië Argentinië (28)
 7. Filipijnen Filipijnen (26)
 8. India India (21)
 9. Ecuador Ecuador (20)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 11. Estland Estland (11)
 12. Venezuela Venezuela (8)
 13. Mexico Mexico (8)
 14. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 15. Indonesië Indonesië (6)
 16. El Salvador El Salvador (5)
 17. Canada Canada (4)
 18. Nicaragua Nicaragua (3)
 19. Finland Finland (3)
 20. Nederland Nederland (2)
 21. Zwitserland Zwitserland (2)
 22. Honduras Honduras (2)
 23. Paraguay Paraguay (1)
 24. Angola Angola (1)
 25. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 26. Zweden Zweden (1)
 27. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 28. België België (1)
 29. Bolivia Bolivia (1)
 30. Uruguay Uruguay (1)
 31. Jemen Jemen (1)
 32. Kameroen Kameroen (1)
 33. China China (1)
 34. Cuba Cuba (1)
 35. Ethiopië Ethiopië (1)
 36. Frankrijk Frankrijk (1)
 37. Guatemala Guatemala (1)
 38. Marshalleilanden Marshalleilanden (1)
 39. Maleisië Maleisië (1)
 40. Namibië Namibië (1)
 41. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Helmo veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Helmo is, je een familielid hebt met de naam Helmo, je overweegt een personage in je roman Helmo te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.