HelkeU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Helke. De naam Helke is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Helke, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Helke een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Helke is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Helke een unisex naam kan zijn.

De naam Helke komt vaker voor in deze landen: Duitsland, Brazilië, Verenigde Staten, België en Nederland. De significante aanwezigheid van Helke in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

De naam Helke in de wereld

De naam Helke heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Helke een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Helke heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Helke de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Helke is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Helke ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Helke

Als je de naam Helke overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Helke noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Helke populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Helke de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Helke op de kaart

 1. Duitsland Duitsland (982)
 2. Brazilië Brazilië (77)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (44)
 4. België België (21)
 5. Nederland Nederland (20)
 6. Finland Finland (16)
 7. Indonesië Indonesië (11)
 8. Zwitserland Zwitserland (8)
 9. Estland Estland (6)
 10. Zweden Zweden (5)
 11. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 12. Mexico Mexico (3)
 13. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 14. Denemarken Denemarken (2)
 15. Frankrijk Frankrijk (2)
 16. Engeland Engeland (2)
 17. Paraguay Paraguay (2)
 18. Thailand Thailand (1)
 19. Australië Australië (1)
 20. Canada Canada (1)
 21. Spanje Spanje (1)
 22. Wales Wales (1)
 23. India India (1)
 24. Italië Italië (1)
 25. Luxemburg Luxemburg (1)
 26. Maleisië Maleisië (1)
 27. Namibië Namibië (1)
 28. Nicaragua Nicaragua (1)
 29. Noorwegen Noorwegen (1)
 30. Peru Peru (1)
 31. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Helke veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Helke is, je een familielid hebt met de naam Helke, je overweegt een personage in je roman Helke te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.