HelgiU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Helgi. De naam Helgi is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Helgi, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Helgi een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Helgi hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Helgi, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Helgi is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Helgi in de wereld

De naam Helgi heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Helgi een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Helgi heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Helgi de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Helgi is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Helgi ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Helgi

Als je de naam Helgi overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Helgi noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Helgi populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Helgi de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Helgi op de kaart

 1. IJsland IJsland (1782)
 2. Estland Estland (1255)
 3. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (131)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (120)
 5. Denemarken Denemarken (74)
 6. Zweden Zweden (72)
 7. Duitsland Duitsland (69)
 8. Indonesië Indonesië (67)
 9. Canada Canada (47)
 10. Ecuador Ecuador (39)
 11. Noorwegen Noorwegen (32)
 12. Finland Finland (21)
 13. Rusland Rusland (14)
 14. Albanië Albanië (9)
 15. België België (9)
 16. Engeland Engeland (7)
 17. Thailand Thailand (6)
 18. Brazilië Brazilië (4)
 19. Venezuela Venezuela (4)
 20. Mexico Mexico (3)
 21. Nederland Nederland (3)
 22. Australië Australië (3)
 23. India India (3)
 24. Zwitserland Zwitserland (2)
 25. Spanje Spanje (2)
 26. Japan Japan (1)
 27. Libanon Libanon (1)
 28. Maleisië Maleisië (1)
 29. Peru Peru (1)
 30. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 31. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 32. Filipijnen Filipijnen (1)
 33. Bulgarije Bulgarije (1)
 34. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 35. Chili Chili (1)
 36. China China (1)
 37. Ethiopië Ethiopië (1)
 38. Frankrijk Frankrijk (1)
 39. Italië Italië (1)
 40. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Helgi veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Helgi is, je een familielid hebt met de naam Helgi, je overweegt een personage in je roman Helgi te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.