HeleriU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heleri. De naam Heleri is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heleri, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heleri een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Heleri hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heleri, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Heleri komt vaker voor in deze landen: Estland, Indonesië, Finland, Verenigde Staten en Brazilië. De significante aanwezigheid van Heleri in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Heleri een Meisjesnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heleri te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Heleri is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

De naam Heleri in de wereld

De naam Heleri heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heleri een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heleri heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heleri de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heleri is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heleri ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heleri

Als je de naam Heleri overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heleri noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heleri populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heleri de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heleri op de kaart

 1. Estland Estland (245)
 2. Indonesië Indonesië (16)
 3. Finland Finland (12)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 5. Brazilië Brazilië (6)
 6. India India (4)
 7. Zweden Zweden (3)
 8. Filipijnen Filipijnen (2)
 9. Australië Australië (1)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Chili Chili (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Mexico Mexico (1)
 14. Maleisië Maleisië (1)
 15. Noorwegen Noorwegen (1)
 16. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 19. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heleri veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heleri is, je een familielid hebt met de naam Heleri, je overweegt een personage in je roman Heleri te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.