HelenioU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Helenio. De naam Helenio is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Helenio, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Helenio een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Helenio hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Helenio, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Helenio komt vaker voor in deze landen: Brazilië, Spanje, Peru, Italië en Ecuador. De significante aanwezigheid van Helenio in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Samengevat is Helenio een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Brazilië, Spanje, Peru, Italië en Ecuador de landen zijn met het grootste aantal Helenio. Helenio begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Helenio in de wereld

De naam Helenio heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Helenio een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Helenio heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Helenio de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Helenio is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Helenio ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Helenio

Als je de naam Helenio overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Helenio noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Helenio populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Helenio de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Helenio op de kaart

 1. Brazilië Brazilië (293)
 2. Spanje Spanje (32)
 3. Peru Peru (29)
 4. Italië Italië (24)
 5. Ecuador Ecuador (17)
 6. Mexico Mexico (15)
 7. Chili Chili (14)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 9. Macedonië Macedonië (9)
 10. Filipijnen Filipijnen (8)
 11. Venezuela Venezuela (7)
 12. Malta Malta (4)
 13. Argentinië Argentinië (3)
 14. Paraguay Paraguay (3)
 15. Zwitserland Zwitserland (2)
 16. Frankrijk Frankrijk (2)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Costa Rica Costa Rica (1)
 19. Cuba Cuba (1)
 20. Kaapverdië Kaapverdië (1)
 21. Duitsland Duitsland (1)
 22. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 23. Engeland Engeland (1)
 24. Kroatië Kroatië (1)
 25. Panama Panama (1)
 26. Portugal Portugal (1)
 27. San Marino San Marino (1)
 28. Sao Tomé en Principe Sao Tomé en Principe (1)
 29. El Salvador El Salvador (1)
 30. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Helenio veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Helenio is, je een familielid hebt met de naam Helenio, je overweegt een personage in je roman Helenio te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.