HeimU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heim. De naam Heim is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heim, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heim een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heim is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heim een unisex naam kan zijn.

Omdat Heim een unisex is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heim te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

De naam Heim in de wereld

De naam Heim heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heim een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heim heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heim de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heim is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heim ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heim

Als je de naam Heim overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heim noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heim populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heim de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heim op de kaart

 1. Cambodja Cambodja (1521)
 2. India India (121)
 3. Egypte Egypte (87)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (55)
 5. Nederland Nederland (9)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 7. Thailand Thailand (4)
 8. Indonesië Indonesië (3)
 9. Maleisië Maleisië (3)
 10. Brazilië Brazilië (2)
 11. Duitsland Duitsland (2)
 12. Israël Israël (2)
 13. Rusland Rusland (2)
 14. Afghanistan Afghanistan (1)
 15. Argentinië Argentinië (1)
 16. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 17. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 18. Canada Canada (1)
 19. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 20. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 21. Frankrijk Frankrijk (1)
 22. Hongarije Hongarije (1)
 23. Mexico Mexico (1)
 24. Zweden Zweden (1)
 25. Tunesië Tunesië (1)
 26. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heim veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heim is, je een familielid hebt met de naam Heim, je overweegt een personage in je roman Heim te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.