HeggieU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heggie. De naam Heggie is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heggie, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heggie een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Heggie is een unisex die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Heggie een unisex naam kan zijn.

Samengevat is Heggie een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Verenigde Staten, Filipijnen, Zimbabwe, Australië en Engeland de landen zijn met het grootste aantal Heggie. Heggie begint met de letter H en is in principe een unisex, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Heggie in de wereld

De naam Heggie heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heggie een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heggie heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heggie de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heggie is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heggie ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heggie

Als je de naam Heggie overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heggie noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heggie populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heggie de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heggie op de kaart

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 2. Filipijnen Filipijnen (3)
 3. Zimbabwe Zimbabwe (2)
 4. Australië Australië (1)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Griekenland Griekenland (1)
 7. India India (1)
 8. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)
 10. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 11. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 12. Zambia Zambia (1)
 13. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heggie veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heggie is, je een familielid hebt met de naam Heggie, je overweegt een personage in je roman Heggie te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.