HeejunU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heejun. De naam Heejun is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heejun, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heejun een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Heejun hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heejun, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

Omdat Heejun een Jongensnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heejun te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Heejun is een naam die begint met de letter H. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met H, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter H.

Samengevat is Heejun een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Zuid-Korea, Verenigde Staten, Thailand, Canada en Australië de landen zijn met het grootste aantal Heejun. Heejun begint met de letter H en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Heejun in de wereld

De naam Heejun heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heejun een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heejun heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heejun de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heejun is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heejun ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heejun

Als je de naam Heejun overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heejun noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heejun populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heejun de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heejun op de kaart

 1. Zuid-Korea Zuid-Korea (61)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (54)
 3. Thailand Thailand (12)
 4. Canada Canada (7)
 5. Australië Australië (4)
 6. China China (4)
 7. Japan Japan (2)
 8. Brazilië Brazilië (1)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. India India (1)
 11. Myanmar Myanmar (1)
 12. Qatar Qatar (1)
 13. Singapore Singapore (1)
 14. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heejun veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heejun is, je een familielid hebt met de naam Heejun, je overweegt een personage in je roman Heejun te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.