HeapU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Heap. De naam Heap is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Heap, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Heap een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Heap hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Heap, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Heap komt vaker voor in deze landen: Maleisië, Verenigde Staten, Papoea Nieuw Guinea, Qatar en Engeland. De significante aanwezigheid van Heap in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Heap een unisex is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Heap te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Samengevat is Heap een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Maleisië, Verenigde Staten, Papoea Nieuw Guinea, Qatar en Engeland de landen zijn met het grootste aantal Heap. Heap begint met de letter H en is in principe een unisex, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Heap in de wereld

De naam Heap heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Heap een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Heap heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Heap de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Heap is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Heap ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Heap

Als je de naam Heap overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Heap noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Heap populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Heap de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Heap op de kaart

 1. Maleisië Maleisië (184)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (64)
 3. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (10)
 4. Qatar Qatar (10)
 5. Engeland Engeland (6)
 6. Indonesië Indonesië (5)
 7. Cambodja Cambodja (5)
 8. Canada Canada (3)
 9. Australië Australië (2)
 10. Frankrijk Frankrijk (2)
 11. Thailand Thailand (2)
 12. Noorwegen Noorwegen (1)
 13. Singapore Singapore (1)
 14. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Heap veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Heap is, je een familielid hebt met de naam Heap, je overweegt een personage in je roman Heap te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.