ClodomiraU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Clodomira. De naam Clodomira is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Clodomira, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Clodomira een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Clodomira is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Clodomira een unisex naam kan zijn.

In het geval van Clodomira hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Clodomira, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Clodomira komt vaker voor in deze landen: Chili, Brazilië, Argentinië, Peru en Colombia. De significante aanwezigheid van Clodomira in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Clodomira is een naam die begint met de letter C. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Meisjesnamen die beginnen met C, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter C.

Samengevat is Clodomira een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Chili, Brazilië, Argentinië, Peru en Colombia de landen zijn met het grootste aantal Clodomira. Clodomira begint met de letter C en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Clodomira in de wereld

De naam Clodomira heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Clodomira een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Clodomira heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Clodomira de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Clodomira is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Clodomira ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Clodomira

Als je de naam Clodomira overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Clodomira noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Clodomira populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Clodomira de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Clodomira op de kaart

 1. Chili Chili (568)
 2. Brazilië Brazilië (490)
 3. Argentinië Argentinië (420)
 4. Peru Peru (359)
 5. Colombia Colombia (183)
 6. Mexico Mexico (64)
 7. Venezuela Venezuela (35)
 8. Spanje Spanje (32)
 9. Panama Panama (26)
 10. Ecuador Ecuador (23)
 11. Paraguay Paraguay (10)
 12. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 13. Italië Italië (8)
 14. Uruguay Uruguay (8)
 15. Belize Belize (7)
 16. Cuba Cuba (4)
 17. Honduras Honduras (4)
 18. Nicaragua Nicaragua (4)
 19. Costa Rica Costa Rica (3)
 20. Zweden Zweden (2)
 21. Angola Angola (1)
 22. Zwitserland Zwitserland (1)
 23. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 24. Frankrijk Frankrijk (1)
 25. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Clodomira veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Clodomira is, je een familielid hebt met de naam Clodomira, je overweegt een personage in je roman Clodomira te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.