BolenaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Bolena. De naam Bolena is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Bolena, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Bolena een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

De naam Bolena in de wereld

De naam Bolena heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Bolena een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Bolena heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Bolena de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Bolena is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Bolena ter wereld

Als je de naam Bolena overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Bolena noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Bolena populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Bolena de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Bolena op de kaart

 1. Verenigde Staten (31)
 2. India (17)
 3. Papoea Nieuw Guinea (11)
 4. Indonesië (7)
 5. Mexico (6)
 6. Colombia (3)
 7. Peru (3)
 8. Chili (2)
 9. Ecuador (2)
 10. Engeland (2)
 11. Italië (2)
 12. Burkina Faso (1)
 13. Wit-Rusland (1)
 14. Ivoorkust (1)
 15. Spanje (1)
 16. Ethiopië (1)
 17. Georgië (1)
 18. Israël (1)
 19. Zuid-Afrika (1)
 20. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Bolena veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Bolena is, je een familielid hebt met de naam Bolena, je overweegt een personage in je roman Bolena te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.