Abidi

Namen hebben een speciale betekenis voor mensen, omdat ze een belangrijk onderdeel van onze identiteit vormen. De naam die onze ouders ons geven, heeft meestal een culturele, religieuze of historische betekenis en kan van invloed zijn op hoe we onszelf zien en hoe anderen ons zien. In dit artikel zullen we de oorsprong en betekenis van de naam 'Abidi' onderzoeken.

Herkomst van de naam 'Abidi'

De naam 'Abidi' heeft wortels in de Arabische cultuur. Het is een mannelijke naam die in verschillende Arabischsprekende landen wordt gebruikt, zoals Egypte, Marokko, Algerije en Tunesië. Hoewel de populariteit per regio kan variëren, is 'Abidi' een naam die voor veel mensen een speciale betekenis heeft.

Betekenis van de naam 'Abidi'

De naam 'Abidi' heeft een diepe betekenis in de Arabische cultuur. Het is afgeleid van de Arabische eigennaam 'Abid', wat 'aanbidder' betekent in het Arabisch. Het achtervoegsel '-i' wordt gebruikt om namen in het Arabisch te vormen, en wanneer toegevoegd aan 'Abid', kan de resulterende naam, 'Abidi', worden geïnterpreteerd als 'aanbidder van' of 'toegewijd aan'. Daarom brengt de naam 'Abidi' het idee over van toewijding of toewijding aan een zaak of overtuiging.

Deze betekenis kan religieuze connotaties hebben, aangezien in de Arabische cultuur aanbidding en toewijding aan God fundamentele waarden zijn. Daarom kan de naam 'Abidi' worden geïnterpreteerd als een verwijzing naar religieuze of spirituele toewijding, en kan het worden beschouwd als een naam die kwaliteiten van geloof en toewijding aan principes en overtuigingen oproept.

Varianten van de naam 'Abidi'

Net als bij veel eigennamen kent de naam 'Abidi' verschillende varianten die in verschillende regio's en culturen worden gebruikt. Enkele van de meest voorkomende varianten zijn 'Abdy', 'Abid' en 'Abidiyyah' in sommige Arabische en moslimgemeenschappen.

Deze varianten hebben misschien kleine verschillen in uitspraak en spelling, maar ze hebben allemaal dezelfde oorsprong en betekenis die verband houdt met toewijding en aanbidding. In andere culturen en talen kunnen verschillende vormen van de naam 'Abidi' worden gebruikt met fonetische en orthografische aanpassingen om te voldoen aan de lokale taalkundige en culturele normen.

Populariteit en gebruik van de naam 'Abidi'

De naam 'Abidi' is niet een van de meest voorkomende namen in de Arabische cultuur, maar wordt nog steeds door sommige families gebruikt als een manier om hun culturele en religieuze wortels te eren. In sommige Arabische landen en moslimgemeenschappen is 'Abidi' een naam die generaties lang bewaard blijft als symbool van traditie en erfgoed.

Bovendien heeft de naam 'Abidi', met de toenemende diversiteit en globalisering, ook enige populariteit verworven in andere delen van de wereld. In Arabische en Arabischsprekende gemeenschappen in de diaspora, maar ook onder mensen uit andere culturen die de betekenis en sonoriteit van de naam waarderen, is 'Abidi' een steeds populairdere keuze geworden voor ouders die op zoek zijn naar een unieke en diepe betekenis.< /p>

Samenvattend heeft de naam 'Abidi' een Arabische culturele oorsprong en een betekenis die toewijding en aanbidding benadrukt. Hoewel het niet een van de meest voorkomende namen is, heeft 'Abidi' een speciale aantrekkingskracht op degenen die cultureel erfgoed waarderen en op zoek zijn naar een naam die kwaliteiten van geloof en toewijding oproept. Omdat diversiteit en globalisering de keuze van voornamen blijven beïnvloeden, kan het gebruik van de naam 'Abidi' in verschillende delen van de wereld blijven groeien.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Abidi. De naam Abidi is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Abidi, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Abidi een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Abidi is een naam die begint met de letter A. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met unisex die beginnen met A, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter A.

De naam Abidi in de wereld

De naam Abidi heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Abidi een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Abidi heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Abidi de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Abidi is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Abidi ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Abidi

Als je de naam Abidi overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Abidi noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Abidi populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Abidi de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Abidi op de kaart

 1. Ethiopië Ethiopië (5086)
 2. Togo Togo (659)
 3. Indonesië Indonesië (297)
 4. Marokko Marokko (246)
 5. Tunesië Tunesië (115)
 6. Algerije Algerije (104)
 7. Nigeria Nigeria (86)
 8. India India (68)
 9. Afghanistan Afghanistan (39)
 10. Niger Niger (36)
 11. Maleisië Maleisië (25)
 12. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 13. Pakistan Pakistan (19)
 14. Benin Benin (9)
 15. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (6)
 16. Tanzania Tanzania (6)
 17. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 18. Somalië Somalië (4)
 19. Egypte Egypte (4)
 20. Frankrijk Frankrijk (4)
 21. Oeganda Oeganda (3)
 22. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 23. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 24. Rusland Rusland (2)
 25. Thailand Thailand (2)
 26. Republiek Congo Republiek Congo (2)
 27. Turkije Turkije (2)
 28. Duitsland Duitsland (2)
 29. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 30. Engeland Engeland (2)
 31. Libië Libië (1)
 32. Filipijnen Filipijnen (1)
 33. Australië Australië (1)
 34. Qatar Qatar (1)
 35. Bahrein Bahrein (1)
 36. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 37. Brazilië Brazilië (1)
 38. Canada Canada (1)
 39. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 40. Kameroen Kameroen (1)
 41. Denemarken Denemarken (1)
 42. Zambia Zambia (1)
 43. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 44. Georgië Georgië (1)
 45. Hongarije Hongarije (1)
 46. Israël Israël (1)
 47. IJsland IJsland (1)
 48. Italië Italië (1)
 49. Comoren Comoren (1)
 50. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Abidi veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Abidi is, je een familielid hebt met de naam Abidi, je overweegt een personage in je roman Abidi te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.