Abdelelah

Herkomst van de naam Abdelelah

De naam Abdelelah is van Arabische oorsprong en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de oude Arabische beschaving. Deze naam is populair in veel Arabischsprekende landen en heeft een diepe betekenis die de tradities en gebruiken van de regio weerspiegelt.

Betekenis van de naam Abdelelah

De betekenis van de naam Abdelelah is "dienaar van God" of "aanbidder van God." In de Arabische cultuur wordt de naam Abdelelah beschouwd als een heilige naam die toewijding en eerbied voor God weerspiegelt. Namen in de Arabische cultuur hebben vaak religieuze of spirituele betekenissen, en Abdelelah is daarop geen uitzondering.

De naam Abdelelah is afgeleid van het Arabische woord 'Abd', wat 'dienaar' of 'aanbidder' betekent, en 'Allah', de naam van God in de moslimreligie. Daarom heeft de naam Abdelelah een zeer duidelijke en krachtige betekenis die de relatie van het individu met zijn geloof en toewijding aan God weerspiegelt.

Gebruik van de naam Abdelelah in de Arabische samenleving

De naam Abdelelah komt veel voor in de Arabische samenleving en wordt veel gebruikt in landen als Saoedi-Arabië, Egypte, Marokko en andere Arabisch sprekende landen. Deze naam wordt beschouwd als een eervolle en respectvolle naam en wordt geassocieerd met het karakter en de morele ethiek van het individu.

In de Arabische samenleving wordt de naam Abdelelah gebruikt om iemands toewijding en religieuze toewijding te eren en te erkennen. Het wordt beschouwd als een nobele naam die spiritualiteit en verbinding met God weerspiegelt. In veel Arabische families wordt de naam Abdelelah gekozen als eerbetoon aan het geloof en de relatie met het goddelijke.

Daarnaast wordt de naam Abdelelah ook gebruikt als symbool van nederigheid en bescheidenheid. In de Arabische cultuur wordt de deugd van nederigheid gewaardeerd, en de naam Abdelelah weerspiegelt deze kwaliteiten in de persoon die deze draagt.

Varianten van de naam Abdelelah

De naam Abdelelah kent ook verschillende varianten die in verschillende regio's van de Arabische samenleving worden gebruikt. Enkele van de meest voorkomende varianten zijn:

- Abdelilah: Deze variant van de naam Abdelelah wordt gebruikt in Marokko en andere regio's van Noord-Afrika.

- Abdulilah: Deze variant van de naam Abdelelah wordt gebruikt in landen als Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

- Abdallah: Hoewel het geen directe variant is, heeft de naam Abdallah ook dezelfde wortel als Abdelelah en wordt hij in veel Arabische landen gebruikt.

Beroemde persoonlijkheden met de naam Abdelelah

Door de geschiedenis heen zijn er verschillende beroemde persoonlijkheden geweest die de naam Abdelelah droegen. Deze figuren hebben een belangrijke stempel gedrukt op de Arabische samenleving en vielen op door hun toewijding en toewijding aan hun geloof. Enkele van deze persoonlijkheden zijn:

- Abdelelah Al-Kaabi: Hij is een prominente Qatarese atleet die heeft deelgenomen aan internationale sportevenementen.

- Abdelelah Eissa: Hij is een gerenommeerd schrijver en dichter uit Saoedi-Arabië, wiens werken erkend worden vanwege hun diepgang en spiritualiteit.

- Abdelelah Abou Jaoude: Hij is een vooraanstaande religieuze leider die zijn leven heeft gewijd aan het dienen van zijn gemeenschap en het promoten van islamitische waarden.

Conclusies

Samenvattend is de naam Abdelelah een naam van Arabische oorsprong met een diepe religieuze en spirituele betekenis. Deze naam weerspiegelt toewijding en aanbidding aan God, en wordt in de Arabische cultuur geassocieerd met nederigheid en bescheidenheid. Het is een eervolle en respectvolle naam die veel wordt gebruikt in de Arabische samenleving en die door de geschiedenis heen door verschillende prominente persoonlijkheden is gedragen.

De betekenis en oorsprong van de naam Abdelelah maken hem uniek en speciaal, en het is een naam die tot op de dag van vandaag nog steeds gewaardeerd en gewaardeerd wordt in de Arabische samenleving. De diepe religieuze betekenis en associatie met spiritualiteit maken het tot een naam die vooral belangrijk is voor degenen die waarde hechten aan hun geloof en toewijding aan God.U bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Abdelelah. De naam Abdelelah is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Abdelelah, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Abdelelah een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

In het geval van Abdelelah hebben we te maken met een naam die aanwezig is in veel landen. Maar als je geïnteresseerd bent in de oorsprong van Abdelelah, is het het beste om te kijken naar de landen waar het het meest aanwezig is, dus raden we je aan om onze wereldkaart van namen te bekijken.

De naam Abdelelah komt vaker voor in deze landen: Soedan, Saoedi-Arabië, Marokko, Egypte en Spanje. De significante aanwezigheid van Abdelelah in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Abdelelah is een naam die begint met de letter A. Je kunt het daarom vinden in onze lijsten met Jongensnamen die beginnen met A, evenals in de lijsten van namen uit verschillende landen die beginnen met de letter A.

Samengevat is Abdelelah een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Soedan, Saoedi-Arabië, Marokko, Egypte en Spanje de landen zijn met het grootste aantal Abdelelah. Abdelelah begint met de letter A en is in principe een Jongensnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Abdelelah in de wereld

De naam Abdelelah heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Abdelelah een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Abdelelah heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Abdelelah de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Abdelelah is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Abdelelah ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Abdelelah

Als je de naam Abdelelah overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Abdelelah noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Abdelelah populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Abdelelah de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Abdelelah op de kaart

 1. Soedan Soedan (2181)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1107)
 3. Marokko Marokko (573)
 4. Egypte Egypte (174)
 5. Spanje Spanje (36)
 6. Qatar Qatar (10)
 7. België België (9)
 8. Canada Canada (9)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 11. Engeland Engeland (3)
 12. Denemarken Denemarken (2)
 13. Australië Australië (1)
 14. Algerije Algerije (1)
 15. Frankrijk Frankrijk (1)
 16. Gibraltar Gibraltar (1)
 17. Griekenland Griekenland (1)
 18. Irak Irak (1)
 19. Jordanië Jordanië (1)
 20. Libanon Libanon (1)
 21. Nederland Nederland (1)
 22. Zweden Zweden (1)
 23. Jemen Jemen (1)
 24. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Abdelelah veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Abdelelah is, je een familielid hebt met de naam Abdelelah, je overweegt een personage in je roman Abdelelah te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.