Koreaans namenBent u benieuwd wat de populairste persoonsnamen in Noord-Korea zijn? Dan bent u daarvoor op de juiste plek. Op onze pagina vindt u een lijst met de populairste namen in Noord-Korea. Meestal zijn het de typisch Koreaans namen die in Noord-Korea de eerste posities innemen op de ranglijst van meest voorkomende persoonsnamen in Noord-Korea.

De meest voorkomende Koreaans namen

    No se encontraron datos

Kende je een van deze Koreaans namen?

Heb je al gezien wat de meest voorkomende persoonsnamen in Noord-Korea zijn? Was u verrast door een van deze namen? Het is mogelijk dat u sommige van deze Koreaans namen niet kende, misschien had u ze wel eens gehoord, maar wist u niet dat het een coreano naam was. Maar het is ook mogelijk dat we in de lijst van meest populaire Koreaans namen niet alleen typisch Koreaans persoonsnamen aantreffen.

Niet alle persoonsnamen in Noord-Korea hoeven Koreaans te zijn

U vraagt zich nu waarschijnlijk af hoe het mogelijk is dat we in de lijst van de populairste Noord-Korea-namen persoonsnamen kunnen aantreffen die afkomstig kunnen zijn uit een ander land dan Noord-Korea. Daar zijn verschillende verklaringen voor. Enerzijds kan het zijn dat Noord-Korea de laatste jaren veel migranten uit andere landen heeft ontvangen, en dat zij, toen zij zich in Noord-Korea vestigden en nakomelingen kregen, de namen van personen die typisch waren voor hun land van herkomst met zich meebrachten.

Mode kan invloed hebben op Koreaans namen

Een andere mogelijkheid die zou verklaren dat we in de lijst van populairste Koreaans persoonsnamen namen kunnen vinden die niet typisch Koreaans zijn, komt voort uit het feit dat de globalisering ervoor heeft gezorgd dat steeds meer ouders ervoor kiezen om hun kinderen namen te geven die ze leuk vinden, om welke reden dan ook, ongeacht of die namen traditioneel zijn voor hun land of niet. Zo kan het gebeuren dat als een niet-Koreaans karakter erg populair is geworden in Noord-Korea, veel ouders ervoor hebben gekozen hun baby's naar dat karakter te vernoemen, en om die reden staat het nu op deze lijst van populaire Koreaans namen.

Wat is het nut van een Koreaans persoonsnaam?

Wat de reden ook moge zijn, informatie over welke Koreaans persoonsnamen vandaag het meest gebruikt worden in Noord-Korea is iets dat u wellicht nuttig zal vinden. Of het nu is als een eenvoudige nieuwsgierigheid, voor onderzoek voor een soort statistisch werk, omdat u op zoek bent naar een coreano naam voor uw baby, of omdat misschien moet je realisme te geven aan de coreano personage in uw roman of scenario, op voornamen.eu bieden wij u de bijgewerkte lijst van de meest populaire persoonsnamen in Noord-Korea.