HenjaU bent op deze website omdat u meer wilt weten over de naam Henja. De naam Henja is een persoonsnaam die om de een of andere reden zeker uw aandacht heeft getrokken. Persoonsnamen zoals Henja, zijn diegene die een mens onderscheiden van anderen, en hem of haar een persoonlijkheid geven. In combinatie met de achternaam of familienamen helpt de naam Henja een persoon om bekend en uniek te zijn binnen zijn of haar gemeenschap.

Henja is een Meisjesnamen die aanwezig is in de meeste plaatsen waar het bekend is. Het is echter belangrijk op te merken dat dezelfde naam zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn, afhankelijk van het land, en er zijn zelfs landen waar Henja een unisex naam kan zijn.

De naam Henja komt vaker voor in deze landen: Nederland, India, Denemarken, Zuid-Afrika en Indonesië. De significante aanwezigheid van Henja in deze landen suggereert een historische relatie tussen hen.

Omdat Henja een Meisjesnamen is die begint met de letter H, kiezen veel mensen ervoor om hun baby's de naam Henja te geven vanwege hun voorkeur voor de letter H.

Samengevat is Henja een mooie naam die ongelijk is verdeeld in de wereld, waarbij Nederland, India, Denemarken, Zuid-Afrika en Indonesië de landen zijn met het grootste aantal Henja. Henja begint met de letter H en is in principe een Meisjesnamen, maar het belangrijkste van een naam is dat degene die hem draagt er van houdt.

De naam Henja in de wereld

De naam Henja heeft misschien uw aandacht getrokken omdat het een bekende naam is in uw eigen land. Of is Henja een exotische naam in het land waar u woont? U hebt er vast wel eens over nagedacht hoeveel mensen u kent die Henja heten. Op deze website kunt u nagaan in welke landen Henja de meest voorkomende persoonsnaam is. En natuurlijk kunt u te weten komen naar welk land u zou moeten verhuizen als uw naam Henja is en u daar erkend wilt worden omdat u een andere en bijzondere naam hebt.

Landen met de meeste mensen met de naam Henja ter wereld

Bekijk kaart van de voornaam Henja

Als je de naam Henja overweegt als naam voor je zoon of dochter, maar je wilt graag weten of het een naam is die wereldwijd bekend is, dan ben je op de juiste website terechtgekomen. Door nieuwe technologieën en globalisering zijn we vandaag meer dan ooit met elkaar verbonden. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om na te denken over de naam voor uw baby. Er is een kans dat als je je baby Henja noemt, hij/zij later, als hij/zij volwassen is, zal willen omgaan met mensen uit andere delen van de wereld. Zal Henja populair zijn op die andere plaatsen? Hier is uw kans om uit te vinden in welke landen Henja de meest voorkomende naam is.

De naam van de persoon Henja op de kaart

 1. Nederland Nederland (199)
 2. India India (31)
 3. Denemarken Denemarken (12)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (6)
 5. Indonesië Indonesië (3)
 6. Marshalleilanden Marshalleilanden (3)
 7. België België (2)
 8. Zweden Zweden (2)
 9. Argentinië Argentinië (1)
 10. Australië Australië (1)
 11. Brazilië Brazilië (1)
 12. Duitsland Duitsland (1)
 13. Finland Finland (1)
 14. Filipijnen Filipijnen (1)
 15. Rusland Rusland (1)
 16. Maak gebruik van onze wereldkaart om snel en gemakkelijk alle gegevens te bekijken die u nodig hebt om te weten waar Henja veel gebruikt wordt, en waar het een exotische naam is. Onze wereldkaart maakt verbinding met een database die regelmatig wordt bijgewerkt, met nieuwe gegevens over de namen van mensen over de hele wereld. Als je naam Henja is, je een familielid hebt met de naam Henja, je overweegt een personage in je roman Henja te noemen, of het de naam is die je voor je baby hebt gekozen, kijk dan hoeveel andere mensen in de wereld je kunt vinden met die naam, en in welk land ze zich bevinden.